Arslan Wonen B.V.
Arslan Wonen B.V.
Thurledeweg 30
3044 ES Rotterdam
010 752 1232 - info@arslanwonen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - Inspiratie: 5x zwart in de badkamer Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - Inspiratie: 5x zwart in de badkamer

Inspiratie: 5x zwart in de badkamer

De trend van nu is zwart! Met een zwart badkamermeubel en badkameraccessoires in zwart krijg je een trendy badkamer. Zwart geeft een industriële, stoere look aan de badkamer. Zeker als je zwarte kranen combineert met bijvoorbeeld een wastafel of tegel in een contrasterende kleur, zoals wit of marmer. En wat dacht je van een zwart plafond? Benieuwd naar de mogelijkheden? In deze blog vertellen we er alles over. 

Zwart badkamermeubel met zwarte kraan

Zwarte badkamermeubels zie je steeds vaker. In een kleine badkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor de compacte meubels Ink Unit of Dock in de kleur zwart. Ook de badmeubels Momento en Urban van Ink zijn in zwart verkrijgbaar. Ook het mooie merk Keuco heeft strakke, zwarte badkamermeubels in haar collectie. In combinatie met een zwarte Hotbath Cobber kraan krijg je zo een hypermoderne look.

Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - 1. Inspiratie: zwart in de badkamer
Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - 1. Inspiratie: zwart in de badkamer

Zwarte tegels

Met allerlei accenten, zoals zwarte kranen, douche of meubel creëer je een zwarte badkamer. Een goede basis voor een zwarte badkamer vormt een betonlook tegel. Een betonlook combineert prachtig met zwart. Het geeft een extra stoere look. Durf je voor een zwarte tegel te gaan? Kies dan bijvoorbeeld een zwarte hexagon tegel. Hiermee kun je ook bijzondere accenten aanbrengen in de douche, achter je toilet of wastafel. 

Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - Zwarte tegels
Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - Zwarte tegels

Bijzondere betonlook tegels

Een betonlook tegel heb je in allerlei formaten, prints en grijstinten. Een grote tegel geeft een meer ruimtelijk gevoel. Alsof je in een loft stapt in een industrieel pand. Een grotere tegel is niet makkelijk te leggen. Dat vraagt echt om vakmanschap. Vraag je badkamerspecialist daarom altijd om advies. Dan kan hij je ook gelijk andere, bijzondere varianten laten zien, zoals deze decor tegel die door kleurschakeringen een dieptewerking op de tegel krijgt. Voor een extra stoere look!

Zwarte douche

De trendkleur zwart komt ook terug in de douche. Zo heeft HSK een douchecabine ontwikkeld met zwarte profielen. De zwarte elementen van de Atelier Plan Pur zijn subtiel, waardoor deze douchewand een tijdloos karakter heeft. Ook de douchewand Soho van Sealskin is in de aantrekkelijke kleur zwart uitgevoerd. Het design is tot in detail strak en minimalistisch. Zeker voor de industriële badkamer een musthave!

Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - 2. Zwarte douche
Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - 2. Zwarte douche

Er zijn meer mogelijkheden voor een zwarte look in je doucheruimte. Zo kan het water in de douchecabine worden afgevoerd door een Easy Drain douchegoot. Een douchegoot van Easy Drain kan geleverd worden zwart, rvs of in dezelfde kleur als je vloertegels. Ook is het mogelijk om een Sunshower in de kleur zwart te laten installeren. Sunshower is een infraroodlamp die vastzittende spieren losmaakt. Een genot voor onder de douche.

Zwart geeft een industriële, stoere look aan je badkamer.

Zwart in de badkamer: hypermoderne radiator

Hoe fijn is het om jezelf in een warme handdoek te wikkelen na een verfrissende douche in je trendy douchecabine? De Vasco Oni radiator met twee elegante uitsparingen biedt de ruimte voor het opwarmen van twee handdoeken. De radiator is verkrijgbaar in zwart en daarnaast flinterdun, zodat hij strak tegen de wand geplaatst kan worden.

Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - 3. Hypermoderne radiator
Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - 3. Hypermoderne radiator

Verlichting in de badkamer

Verlichting bepaalt de gehele uitstraling in je badkamer. Naast basisverlichting, zoals dimbare spotjes, zijn de zwarte lampjes van LoooX een leuke toevoeging in je badkamer. Hang ze bijvoorbeeld bij je badkamermeubel voor een sfeervolle, industriële look.

Inspiratie: 5x zwart in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer leuke blogs over de kleur zwart

 

Met zwart snel een trendy badkamer

Met zwarte accessoires geef je de badkamer direct een moderne upgrade. Lees hier over de leukste items in deze trendy kleur.

 

Binnenkijken bij een zwarte badkamer

Dat de familie van zwart houdt, is meteen duidelijk als je de woning binnenstapt. Met de badkamer als pronkstuk!

 

3x tips voor een
industriële doucheruimte

De industriele stijl kun je goed laten terugkomen in de badkamer. Vooral de doucheruimte geef je snel een stoere sfeer.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken