Arslan Wonen B.V.
Arslan Wonen B.V.
Thurledeweg 30
3044 ES Rotterdam
010 752 1232 - info@arslanwonen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Keukens Rotterdam - Keukens Rotterdam Keukens Rotterdam - Keukens Rotterdam
Arslan Wonen

Keukenwinkel Rotterdam

Wie op zoek is naar een nieuwe keuken in Rotterdam, is bij Arslan Wonen op de juiste plek. Bij ons komen design en functionaliteit samen in een keuken die tot in detail klopt. Waar je dagelijks geniet van de hoogwaardige producten en het mooie ontwerp. Bij Arslan Wonen ontzorgen we je in het hele proces. Van inspiratie, ontwerp tot en met de vakkundige installatie.

Keukens Rotterdam - De keuken als hart van je woning

De keuken als hart van je woning

Wakker worden met een heerlijke kop koffie, een nieuw recept uitproberen of bijkletsen met vrienden en familie. De keuken is het hart van je woning. Daarom is het belangrijk dat je nieuwe keuken goed bij je past. Welke materialen en kleuren vind je mooi? Wil je een moderne keuken of spreekt industrieel je aan? Je droomkeuken begint met jouw wensen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Keukenshowroom in Rotterdam

Gelukkig kun je in onze keukenshowroom in Rotterdam volop inspiratie opdoen. Daar verrassen we je graag met de oneindige mogelijkheden in vorm, functie en ontwerp. Loop langs diverse keukenopstellingen volgens de laatste trends, ontdek onze hoogwaardige merken en bekijk verschillende keukenonderdelen. Denk aan kranen, fronten, bladen en kastwerk. Onze specialisten adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw woning.

Lees meer

Keukens Rotterdam - 2. Keukenshowroom Rotterdam 3. Arslan ontwerpt op maat
Keukens Rotterdam - 2. Keukenshowroom Rotterdam 3. Arslan ontwerpt op maat

Arslan ontwerp op maat

Het grote voordeel van Arslan Wonen is dat je de gehele keuken zelf kan samenstellen. Kies uit diverse vormen keukens, fronten in unieke kleuren, luxe werkbladen van materialen als marmer en beton, keukenkasten met anti-fingerprintcoating, intuïtieve bediening en verlichting; de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze keukenspecialist luistert goed naar je wensen en verwerkt deze in een ontwerp op maat. Zo komt jouw droomkeuken echt tot leven. Ben je ook op zoek naar een badkamer, vloer, sfeerhaard of ander maatwerk? Ook dan helpen we je graag verder.

Keukens in Rotterdam met de nieuwste apparatuur

Droom je ook van een grote stoomoven, een kokend waterkraan of een kookveldafzuigsysteem? In jouw nieuwe kookvertrek kunnen we deze apparaten gelijk inbouwen en installeren. We hebben een groot assortiment aan apparatuur van topmerken als Siemens, Miele, Bora, Bosch, Zanussi, Bauknecht en Quooker.

Keukens Rotterdam - 4. Nieuwste apparatuur 5. Vakkundige keukenmontage
Keukens Rotterdam - 4. Nieuwste apparatuur 5. Vakkundige keukenmontage

Vakkundige keukenmontage in Rotterdam en omgeving

Ben je helemaal tevreden over het ontwerp? Dan monteren we je nieuwe keuken in Rotterdam en omgeving. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en zijn opgewassen tegen alle uitdagingen. Een extra groot keukeneiland, geïntegreerde verlichting, maatwerk keukens; geen punt voor onze vakspecialisten.

Keukens Rotterdam - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Rotterdam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Arslan Wonen B.V.

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Arslan Wonen B.V.? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken