Arslan Wonen B.V.
Arslan Wonen B.V.
Thurledeweg 30
3044 ES Rotterdam
010 752 1232 - info@arslanwonen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Maatwerk - Maatwerk Maatwerk - Maatwerk
Arslan Wonen

Maatwerk

Om jouw wensen volledig in vervulling te brengen, komt er bij veel badkamer- en woonprojecten maatwerk aan te pas. Arslan Wonen is gespecialiseerd in de renovatie en verbouwing van complete badkamers en toiletten, maar ook voor de rest van je interieur hebben wij mooie maatwerk oplossingen. Denk aan maatwerk kasten en meubels. Ook hebben we bij Arslan Wonen in Rotterdam onze eigen architect in dienst die jouw wensen kan vertalen in een concreet ontwerp. 

technische tekening van een badkamer ontwerp

Onze huisarchitect

Iedere renovatie is anders. Daarom hebben wij bij Arslan Wonen onze eigen deskundige architect in dienst, die bij het gehele project betrokken is. De architect ontwerpt, plant en begeleidt het woonproject. Hij verzorgt het ontwerp op basis van jouw wensen. Een bijkomend voordeel is dat we met onze eigen architect sneller kunnen schakelen en jou van informatie kunnen voorzien. Onze architect helpt je heel graag om jouw wensen voor een droombadkamer te verwezenlijken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom naar de showroom en maak een afspraak.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Het ontwerp

Verbouwingen van woningen vragen vaak om maatwerk oplossingen. Met maatwerk maken we optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en kunnen we eenheid creëren in je huis. Denk aan maatwerk kasten en meubels om bijvoorbeeld je wasmachine netjes op te bergen of om meer bergruimte onder de trap te creëren. Onze architect vertaalt deze oplossingen voor al jouw woon- en werkruimtes in een concreet 3D-ontwerp, waarbij hij rekening houdt met technische voorwaarden en overheidsvoorschriften. Het leuke is dat je met het 3D-ontwerp direct al kunt zien hoe het eindresultaat eruit gaat zien. 

Maatwerk - Ontwerp & Planning en begeleiding
Maatwerk - Ontwerp & Planning en begeleiding

Planning en begeleiding

Bijkomend voordeel is dat wij werken met ons eigen aannemersbedrijf. Hierdoor kunnen we snel schakelen, goed plannen en jou van alle informatie voorzien. De architect is jouw aanspreekpunt gedurende de hele badkamer verbouwing. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en word je van A tot Z ontzorgt. Op deze manier bereiken we het beste eindresultaat. Neem gerust contact met ons op. Onze architect kun je raadplegen voor een ontwerp van je droom badkamer of complete woonhuis, de planning en begeleiding.  

Maatwerk - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Rotterdam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Arslan Wonen B.V.

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Arslan Wonen B.V.? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken