Arslan Wonen B.V.
Arslan Wonen B.V.
Thurledeweg 30
3044 ES Rotterdam
010 752 1232 - info@arslanwonen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Duravit
Duravit - Duravit Duravit - Duravit
Stijlvol sanitair van topkwaliteit

Duravit

Het merk Duravit staat bekend om zijn stijlvolle designs van sanitairproducten. Duravit is gestart als aardewerkbedrijf in 1817. Vanaf 1842 produceert het bedrijf sanitair en sinds 1960 is Duravit zich daar volledig op gaan richten. Inmiddels is Duravit wereldwijd een grote leverancier van sanitair van de hoogste kwaliteit. Met originele designs en intelligent toegepaste technieken. Arslan Wonen B.V. werkt daarom graag met het A-merk Duravit. Aarzel niet en kies voor een stijlvolle badkamerinrichting met design tot in de kleine details.

BEKIJK DE COLLECTIE

Vakmanschap van Duravit

De ontwikkeling en productie van het sanitair heeft Duravit volledig zelf in de hand. Tijdens het productieproces wordt veel nog met de hand gemaakt. Dit laat vakmanschap zien. Zo hanteert Duravit wereldwijd de hoogste kwaliteitsstandaard. Dit geldt zowel voor de keramische producten als voor alle andere producten uit het uitgebreide Duravit assortiment.

Je badkamerspecialist Arslan Wonen B.V. in Rotterdam vertelt je graag meer over Duravit.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Duravit biedt comfort in de badkamer

Bij alle producten, die Duravit produceert, staat comfort voorop. Met slimme technische toepassingen maakt Duravit van je badkamer een aangename, comfortabele leefomgeving. Zo heeft Duravit bijvoorbeeld goede oplossingen voor meer veiligheid in de badkamer. Denk aan nachtverlichting verwerkt in badkamermeubels en antislip douchevloeren voor een goede grip wanneer de vloer nat is.

Wist je dat Duravit een virtuele showroom heeft, waarmee je interactief badkamer producten kunt bekijken?

Duravit - 3. Duravit biedt comfort in de badkamer

Uniek design

Duravit is gespecialiseerd in badmeubels, baden, wastafels en toiletten. Je herkent de producten van Duravit aan de kwaliteit, maar ook aan het unieke design. Altijd even stijlvol en tijdloos. De design badkamerproducten komen tot stand in samenwerking met gerenommeerde ontwerpers als Phoenix Design, Sieger Design en Matteo Thun. Met de bekende Franse ontwerper Philippe Starck is bijvoorbeeld de badkamerserie Me by Starck ontwikkeld. Sanitair met een prachtige, pure minimalistische uitstraling.

Duravit - 2. Duravit uniek design
Rond bad van Duravits White Tulipe badkamerserie

White Tulip van Philippe Starck

Als je het over design hebt, dan heb je het over Philippe Starck. Deze bekende veelzijdige ontwerper heeft een complete badkamerserie ontworpen voor Duravit: White Tulipe. Van ligbad tot kranen. De organische vormen geven een verfijnde, unieke uitstraling. Neem bijvoorbeeld het vrijstaande ligbad. Je herkent direct aan de uitlopende vorm dat dit unieke bad van de White Tulipe serie is. Een echte eyecatcher in twee formaten beschikbaar: 1800 x 800 mm en 1600 x 900 mm voor de kleinere badkamers. Dezelfde unieke ergonomie en perfecte afwerking zie je ook terug in de wastafels, meubels, toiletten en bidets terug. Combineer het met de bijpassende spiegels en kranen en je hebt een droom van een hotelchic badkamer.

Stoere douchebak Stonetto

De douchebak Stonetto maakt van douchen een trendy beleving. Anders dan de naam doet vermoeden voelt de douchebak fluweelzacht aan. Dat komt door het hoogwaardige Durasolid materiaal. Dat materiaal zorgt tevens voor krasbestendigheid! De nauwelijks zichtbare afloop zorgt ervoor dat het water goed wordt afgevoerd. Zelfs grote hoeveelheden water is voor deze douchebak geen probleem. Verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals trendy betongrijs! 

Duravit collectie

Duravit - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Rotterdam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken