Arslan Wonen B.V.
Arslan Wonen B.V.
Thurledeweg 30
3044 ES Rotterdam
010 752 1232 - info@arslanwonen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist

Arslan Wonen in Rotterdam

Welkom bij Arslan Wonen, jouw partner voor woonprojecten in Rotterdam en omstreken. We ontvangen je graag in onze ruime showroom, waar je inspiratie opdoet voor grote en kleine verbouwingen in en om het huis. Onze professionals luisteren graag en geduldig naar je wensen, waarna ze aan de slag gaan met het ontwerp, productkeuzes, uitvoering, oplevering en nazorg.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Alles voor in en om het huis

Alles voor in en om het huis

Arslan Wonen is thuis in alle woonprojecten. Denk hierbij aan het leggen van een vloer, een badkamer- en toilet renovatie, trap renovatie, deuren en het aanleggen van een nieuwe tuin. Bovendien hebben we de kennis om jouw huis gezelliger te maken, bijvoorbeeld met een sfeerhaard. Denk daarbij aan gashaarden en elektrische haarden. Ten slotte beschikken we over alle installatiematerialen die nodig kunnen zijn om woonprojecten volledig te realiseren. Denk daarbij aan verlichting, vloerverwarming, cv-ketels en schakelmateriaal.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Mooie showroom met veel inspiratie

In onze showroom staan de professionals voor je klaar. Ze luisteren aandachtig naar je wensen en denken mee, zodat we samen tot jouw droomwoning komen. En met ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe badkamer? Dan hebben we alle producten voor handen, zoals badkamermeubels, douches, baden, kranen, spiegels, radiatoren en badkamer accessoires.

Over ons - 2. Mooie showroom met veel inspiratie
Onze architecten begeleiden het gehele project, van ontwerp tot en met installatie

Van inspiratie tot maatwerk

We inspireren je met genoegen. Daarnaast helpen we je graag met de vervolgstappen, zoals het ontwerp. We hebben een eigen architect in huis, die bovendien de planning en begeleiding van het project op zich neemt. Daarin bieden we ook maatwerk oplossingen, bijvoorbeeld met een inloopkast of badkamermeubel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen je graag om je wensen voor je woning te realiseren.

LEES MEER

Over ons - 4. Eén aanspreekpunt & Vloeren
Over ons - 4. Eén aanspreekpunt & Vloeren

Vloeren

Een nieuwe vloer is vaak het vertrekpunt bij een verhuizing, verbouwing of renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren. Bij ons in de showroom kun je inspiratie op doen voor allerlei vloeren. Van PVC vloeren, keramieken tegelvloeren tot kwalitatieve laminaatvloeren. In de meest uiteenlopende kleuren, patronen en formaten. Voor je badkamer, maar ook voor je woonvloer. We zorgen er samen met ons aannemersbedrijf Arslan in Rotterdam ook voor dat jouw nieuwe tegelvloer of wand uitstekend wordt gelegd. 

LEES MEER

Kom je ons team versterken?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Wil je werken bij een dynamisch, groeiend en ondernemend bedrijf? Wij zijn op zoek naar diverse collega’s. Bekijk snel onze vacatures.

Bekijk vacatures

Over ons - Kom je ons team versterken?
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Rotterdam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Arslan Wonen B.V.

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Arslan Wonen B.V.? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Banner 2 - verwijzing website Arslan Wonen

Arslan Wonen

Arslan Wonen heeft een website met een catalogus voor badkamer producten, vloeren, tuinartikelen, sfeerhaarden, installatiematerialen en het interieur. Blader door de catalogus en vind de artikelen die jij zoekt.

NAAR DE WEBSITE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken