Arslan Wonen B.V.
Arslan Wonen B.V.
Thurledeweg 30
3044 ES Rotterdam
010 752 1232 - info@arslanwonen.nl
  • Klantwaardering
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Sfeerhaarden - Sfeerhaarden Sfeerhaarden - Sfeerhaarden
Arslan Wonen

Sfeerhaarden

Een sfeerhaard is een echte eye catcher in je woonruimte. Ook als de haard niet brand geeft het een en al sfeer. We hebben de traditionele gashaard, een bio-ethanol gashaard en een uitgebreide collectie moderne elektrische sfeerhaarden in ons assortiment. Elektrische sfeerhaarden doen tegenwoordig niet meer onder voor traditionele haarden. Bovendien zijn deze moderne haarden zowel kind- als milieuvriendelijk.

Sfeerhaarden - Haarden brengen sfeer

Haarden brengen sfeer

Steeds meer mensen kiezen voor een mooie sfeerhaard in hun woonkamer. En dat is niet zo gek, want de populaire haarden zijn een echte eyecatcher! Daarnaast hebben de sfeerhaarden een technologische vlucht doorgemaakt, waardoor ze steeds eenvoudiger in gebruik zijn geworden. Ook zijn de haarden in allerlei vormen en maten beschikbaar. Wij kunnen de sfeerhaard opnemen in jouw interieur ontwerp en ook zorgen voor de plaatsing. 

Gashaarden

Als woninginrichter hebben wij diverse inbouw haarden die bij jouw interieur passen. Zo zijn wij specialist op het gebied van gashaarden en bio-ethanol sfeerhaarden. Het voordeel van deze haarden is dat het vuur net zo mooi is als traditionele houthaarden. Kom langs bij onze showroom om onze gas- en bio-ethanol sfeerhaarden te bekijken. Je bent van harte welkom. 

MAAK EEN AFSPRAAK

Zwarte marmeren tegels Leeuwarden
Sfeerhaarden - Gashaarden & Moderne haarden

Moderne haarden

Met je telefoon de open haard bedienen, ja het kan echt! Elektrische haarden zitten tegenwoordig bomvol technologie. De sfeer van een echt haardvuur wordt perfect nagebootst. De natuurlijke vlam zorgt voor een heerlijke warmte. Bovendien is het vuurbeeld een lust voor het oog. Ook interessant: de moderne elektrische haarden zijn er in vele stijlen, zodat er ook een haard is die in jouw interieur past. 

Sfeerhaarden - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Rotterdam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Arslan Wonen B.V.

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Arslan Wonen B.V.? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken