Arslan Wonen B.V.
Arslan Wonen B.V.
Thurledeweg 30
3044 ES Rotterdam
010 752 1232 - info@arslanwonen.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Vloeren - Vloeren Vloeren - Vloeren
Arslan Wonen

Vloeren

In onze showroom in Rotterdam vind je vloeren voor alle woonruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een tegelvoer voor de badkamer, het toilet, de woonkamer of keuken. Ons assortiment bestaat uit een uitgebreide collectie laminaatvloeren, tegels en PVC vloeren van de beste kwaliteit. Een ding is zeker: met onze vloeren breng je echt sfeer in huis. Van trendy modern tot tijdloos strakke vloeren.

Keramieken vloertegels met een houtprint

Laminaatvloeren

Arslan Wonen biedt een ruim assortiment laminaatvloeren. Deze vloeren hebben een prachtige uitstraling, zijn eenvoudig te installeren en hebben een onderhoudsvriendelijk karakter. We adviseren je graag over laminaatvloeren en de diverse kwaliteitsklassen. Zo heb je voor de ene woonruimte een hoge kwaliteitsklasse nodig en voor de andere woonruimte een lagere klasse. Andere factoren die een rol spelen bij de aankoop zijn de lichtinval, muurkleuren en de stijl van het meubilair. Kom langs in onze showroom Rotterdam voor advies.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Vloertegels: de basis van elke badkamer

Kleren maken de man, vloertegels maken de badkamer. Wij beschikken over een uitgebreide collectie vloertegels in diverse stijlen, vormen, kleuren, groottes, slijtklassen en diktes. Zo is er altijd een tegel die bij jouw stijl past. Van mat grijze, vierkante tegels tot antraciete hexagon tegels, we hebben het allemaal. Wil je de tegels bekijken? In onze showroom in Rotterdam kun je veel inspiratie opdoen met ons ruime assortiment vloertegels.

 

Vloertegels extra groot donkergrijs
Keramieken wandtegels en vloertegels met een houtprint

PVC vloeren

Haal de natuur naar binnen met prachtige houtlook PVC vloeren. Deze pareltjes bootsen een houten vloer perfect na hebben en hebben een onderhoudsvriendelijk karakter. Bovendien zijn de vloeren slijtvast en in mooie patronen verkrijgbaar. We zijn gespecialiseerd in visgraat PVC vloeren, waar we grote en kleine patronen voor beschikbaar hebben. Ook hebben we vierkante PVC tegels in meer dan 25 kleuren op voorraad.

Vloeren - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Rotterdam

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Arslan Wonen B.V.

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Arslan Wonen B.V.? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken